BDMS - Getuigenissen van leden

Blind date Vlaanderen: vriendschap, activiteiten voor singles, reisgezelschap
uiterlijk op 15 maart 2017 wordt onze online blind-date – service overgeplaatst naar www.blind-date-meeting.eu
.   Huidige website www.blind-date-service.eu is tot dan actief.

 • Twee jaar en een half geleden heb ik via BDMS iemand leren kennen.
  We hebben al die tijd een zeer boeiende relatie. Het lijkt mij logisch dat ik mij laat uitschrijven zodat niemand tevergeefs een aanvraag tot contact stuurt.
  Kan u dit voor mij in orde brengen aub? Ik dank u ondertussen voor de ononderbroken uitmuntende service die ik al de tijd heb mogen genieten . Met vriendelijke groeten aan Rob . Vanwege A. uit Lier op 3 augustus 2004 waarbij ik ondertussen B.D.M.S. van harte veel succes voor de toekomst toewens .

  A. S.

   
 • De BDMS site is de enige die ik ken die de privacy van haar leden zo beschermt. What you see is what you get : geen loze beloften. Door er een betaalsite van te maken wordt er verhinderd dat er zich ""fakers"" inschrijven zoals bv. op RDV.
  Ik heb nog weinig reacties ontvangen sinds mijn inschrijving.
  Dit is zeker niet de schuld van de site. Ben ik te veeleisend ? Heb ik een ""slecht "" profiel ? Ben ik te oud ? Ik heb er geen idee van. Maar ik heb geduld. Ooit zal de prins op het witte paard wel verschijnen.
  Dus dames : doen ! Wat heb je te verliezen ?

  Groetjes
  D.

   
 • Graag hier mijn reaktie op de site van BDMS .Wantrouwen tegenover deze site is hier zeker niet nodig.
  Ik geloof in de eerlijkheid van de ingeschreven mensen (vrouwen zowel als mannen).
  Het is ook VEILIG vermits je geen persoonlijke gegevens moet geven, je reageert zoals je zelf wilt en geeft enkel de informatie die je op dat ogenblik nodig vindt.
  Ikzelf heb tot nu toe weinig reakties gehad, misschien ben ik te oud voor het huidige ledenbestand, maar dat ligt NIET aan de site.
  VERGELIJK hem maar eens met rendez- vous bijvoorbeeld en je zal zelf snel het verschil opmerken.

  Groetjes
  M.

   
 • Ik vind het best prettig gebruik te maken van de diensten van BDMS , en heb ook met enkele mensen contact, maar ik beschik jammer genoeg over te weing tijd. Ik denk dat het medium 'contact via e-mail en blind dates' gewoon minder 'vrouwelijk' is, en ik geloof ook dat vrouwen minder 'jagen' of uit hun schulp komen dan mannen als ze nieuwe vriendschappen willen maken, of terug een relatie willen starten.
  Vind zelf wel dat dat moet kunnen, ook al stel ik mezelf binnen BDMS eigenlijk passief op en wacht ik meestal tot ik zelf een mailtje krijg.
  Ik stel vast dat ik ondertussen via BDMS enkele prettige contacten heb gelegd .
  Ik geloof dat wie echt een relatie zoekt, dit kan vinden via BDMS.
  Ik hoop dus dat jullie site wel behouden blijft, want op zich is het wel een goed systeem.

  Groetjes van E.

   
 • Ik ben H., 49 jaar (oud of jong - kies zelf maar) en sinds kort lid. Ik twijfelde niet om het systeem eens uit te proberen. En al ben ik voorstander van menselijk contact, toch leek me deze vorm van communiceren het uitproberen waard. Denk niet dat je elke dag een mailtje in je box krijgt. Je moet ook zelf de handen uit de mouwen steken, initiatief nemen en misschien zelf een eerste schuchter berichtje sturen...
  Het geeft een goed gevoel als je een antwoordje vindt en na een tijdje kan je iets van jezelf kwijt.
  Virtueel vandaag wordt morgen misschien écht...
  Twijfel niet en probeer het eens uit: BDMS meent het goed met elk van ons...
  Ik ga er nog mee door!

   
 • Ik ben een jongvoelende dame van zestig lentes en sinds enkele maanden aangesloten bij BDMS.
  Ik kan getuigen dat BDMS er ernstig werk van maakt om aan alle aangeslotenen de optimale kansen te bieden tot contact. Het is spijtig dat er niet meer personen van rijpere leeftijd bij aansluiten. Dus dames en heren vijtig plussers, stop met twijfelen en beslis je lid te maken. Vervoeg ons gezelschap, jullie kunnen er alléén bij winnen.

  L.

   
 • Mijn ervaring met deze site : UITSTEKEND!!
  Waarom aansluiten?Waarom niet? Je hebt niets te verliezen : Je wordt geholpen als het moet en je leert er een pak nieuwe vrienden bij als je het zelf wilt.
  Je kan eerst op verkenning gaan door een paar mailtjes te sturen of er te krijgen en dan
  kan je nog altijd doen wat je wilt.
  Wie niet waagt niet wint!

  Groetjes Ingrid

   
 • Ik ben sinds juli bij de BDMS-website. Ik heb er bewust voor gekozen om niet met veel mensen te communiceren, want om erg veel tijd achter mijn computer te zitten zie ik ook niet zitten. Vandaar dat ik maar met 2 mannen contact heb. Eén van hen heb ik al eens ontmoet en het klikte meteen.
  Met hem heb ik echter een heel diep en tof contact. We mailen elkaar iedere week en vertellen over de dingen die ons bezig houden.Wat daar verder uit zal groeien, maakt geen verschil, want tot nu toe heb ik al veel aan de internet-babbels gehad.
  Ik ben blij de stap te hebben gezet om mij in te schrijven, want ik had toch een aantal vooroordelen tegenover contactname via internet. Maar mijn vooroordelen zijn ongegrond gebleken.
  Groeten M.

   
 • Best dank voor de gemeende wensen via jullie site.

  Wederwensen voor een sfeervol kerstfeest en een gezond 2009 !
  Mag ik jullie melden dat ik via jullie site een lieve fijne relatie aan het opbouwen ben, waarvoor eveneens mijn dank.

  vriendelijke groetjes,
  A.

   
 • Ik ben ervan overtuigd dat Uw site kwa veiligheid en eerlijkheid zeer zeker aan te bevelen is .
  Wat ik ook als aangenaam ondervond was de mogelijkheid om contact op te nemen met B.D.M.S. zelf, indien er enige problemen waren .
  Het antwoord was erg snel . Dus vrouwen waarom niet een keertje proberen, deze site is echt eerlijk en veilig .

  Doe zo voort ! !
  Groetjes K.BDMS-contactformule: blind date in Vlaanderen: voor singles die rendez-vous willen maken voor vriendschap of reisgezelschap via dating of via deelname aan activiteiten in hun vrije tijd.
Vanaf 15 maart 2017 is onze online blind-date – service overgeplaatst naar www.blind-date-meeting.eu